DRAMA OKO ULAZNICA Grmjet će tribine i u Beču, tradicionalno, očekuju se i navijači iz Dubrovnika!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Luka Stanzl/PIXSELL
Osim po tri pobjede i vrijedna dva boda, rukometaši Hrvatske pamtit će Graz i po navijačima. Svi odreda, igrači i stručni stožer, složili su se u jednom – bolje navijanje u životu nisu vidjeli.

Jasno, kada je riječ o gostujućim utakmicama, jer ne smijemo zaboraviti one sjajne atmosfere iz Splita i Zagreba kada je Hrvatska bila domaćin Svjetskog prvenstva 2009. i Europskog prvenstva 2018. godine. Što se pak tiče turnira u drugim zemljama, najveću podršku dosad imali smo na Euru 2010. godine, također u Austriji, piše Večernji list.

Inače, redovito je poprilično veliki broj navijača i iz Dubrovnika pratio rukometnu reprezentaciju na raznim turnirima, pa je za očekivati da će potegnuti i do Austrije, pogotovo ako Hrvatska daleko dogura.  

– Mislim da je mrvicu više navijača bilo ove 2020. godine nego prije deset godina kada smo također igrali na tom Euru u Austriji. Mrvicu je sada bila bolja i atmosfera na tribinama, navijalo se ovih dana baš iz srca. U takvoj atmosferi lakše je igrati, lakše je pobjeđivati – rekao je Lino Červar, izbornik Hrvatske.

Još tamo od Portugala i Svjetskog prvenstva 2003. godine rukometaše na raznim velikim natjecanjima prati velik broj naših navijača. Što je zemlja domaćin velikog natjecanja bliže Hrvatskoj, to je i broj navijača veći.

– Volim rukomet i imao sam privilegiju kao navijač biti na ovom sada, ali i na Euru 2010. godine. Živim i radim u Grazu i sjećam se da je dvorana bila sva u kockicama. Čak sam nakon Graza uzeo nekoliko dana godišnjeg odmora i išao sam navijati i u Beč.

Više pročitajte OVDJE.

Popularni Članci