HAJDUK I LIBERTAS POSTALI PARTNERI! 'Sad će više prvotimaca Hajduka dolaziti iz Dubrovnika' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Ugovor o sportsko-poslovnoj suradnji potpisan je danas od strane Nogometne akademije Libertas i HNK kluba Hajduk u Velikoj vijećnici čime su postali partneri. Ivan Kos u ime Hajduka i Niko Musladin u ime NK NA Libertas potpisali su ugovor, a potpisivanju su prisustvovali gradonačelnik Mato Franković kao i predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica.   

„Pratimo rad kluba, a ovim smo otvorili lijepu priču jer se kao narodni klub želimo približiti svima i podržati ono što nogomet jest, a to su naša djeca, budući naraštaji i ono što ostaje iza nas. Sve što radimo, radimo za njih. Želimo im omogućiti normalan razvoj kroz sport te infrastrukturnu i stručnu pomoć kako bismo sutra imali nešto što će svima nama ostati,“ izjavio je Kos.

Nekoliko riječi kazao je i Musladin.

„Današnji je dan vrlo važan za povijest dubrovačkog nogometa. Kako bismo proveli sve točke ugovora, uz podršku Grada Dubrovnika, Dubrovačkog saveza sportova i Sportskih objekata, imat ćemo organizaciju raznih natjecanja i kampova gdje moramo iznjedriti nove talente,“ kazao je tom prilikom Musladin.

Franković je kazao kako je NK NA Libertas pokazao kako zna raditi s djecom i preteći neke klubove koji dosta dulje postoje u Dubrovniku.


„Entuzijazam ljudi koji su klub vodili na početku, kao i danas, govori koliko se toga može napraviti kad si uporan i znaš što želiš. Vjerujem kako će potpis ugovora dodatno osnažiti mlade generacije i dati im dodatni motiv kako bi ubuduće što više prvotimaca Hajduka dolazilo iz Dubrovnika“, dodao je Franković. 

Popularni Članci