IDEMO PITURI! Libertas Marinkolor u završnici Hrvatskog kupa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: STK LIBERTAS MARINKOLOR
U srijedu i četvrtak 24. i 25. svibnja, Križevci će biti domaćin završnici Hrvatskog kupa stolnotenisača. U polufinalu Final Foura sastaju se Zagreb i Split (16 sati), dok će poslastica dana biti repriza završnice prvenstva Hrvatske. S jedne strane aktualni prvak dubrovački Libertas Marinkolor, s druge viceprvak varaždinski Starr (19 sati).

Obje momčadi su se psihološki istrošile, doduše Libertasu je lakše jer je ipak slavio nakon iscrpljujuće finalne serije, te će u susretu sigurno biti opušteniji. Starrovcima je plus jer se igra na neutralnom terenu, Dubrovčani iza sebe neće imati vojsku navijača, a motiv za 'osvetom' Varaždinaca je neupitan. Ostaje vidjeti u kojim će sastavima istrčati, ali ako sve bude kao i dosad vjerojatno nas očekuje još jedna dugotrajna i neizvjesna borba.
Što se tiče Zagreba i Splita tek treba vidjeti tko je u kakvoj formi, zadnje susrete igrali su 15. odnosno 22. travnja. U sezoni u oba njihova međuosbna susreta slavio je Zagreb (4:1, 4:1). 
Meč za treće mjesto igra se u četvrtak, 25. svibnja, u 16 sati, dok je finale na rasporedu u 19 sati. Susreti se igraju u Gradskoj športskoj dvorani.

Izvor: hsts.hr

Popularni Članci