Pobjeda Zagreba za oproštaj od Lige prvaka

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.srednja.hr
Zagreb se dostojno oprostio od ove sezone elitnog natjecanja. Momčad Slavka Goluže svladala je u Areni švicarski Schaffhausen sa 38:30.

Jedan od ključnih pojedinaca u slavlju u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka bio je vratar Ivan Stevanović koji je upisao čak 16 obrana, u napadačkom dijelu 'potegnuo' je Stipe Mandalinić koji je postigao 8 pogodaka.

„Trebala nam je ova pobjeda, da nas malo 'zapali'. Ja sam zadovoljan, rekao sam da mi je ova utakmica važna, da se podigne motiv u odnosu na ono što slijedi“, poručio je trener Slavko Goluža, koji se još ne miri s odlukom EHF-a koja je odbila žalbu Zagreba.

„Mislim da smo puno napravili u Ligi prvaka. Ja se još neću pomiriti s odlukom EHF-a, ali trebamo biti realni. Kiksali smo protiv Dinama koji nam je došao u najgorem trenutku“, iskreno će Goluža, koji je zadovoljan jer je u sinoćnjem dvoboju mogao pružiti veću priliku mlađim igračima.

„Pokazali smo karakter, prije svega u obrani, i ono što nas je krasilo a to su obrana i lagani pogoci. Bilo je dosta grešaka ali sa velikim htjenjem, borbenošću i zalaganjem to smo otklonili. Drago mi je da je na kraju i mali Butorac dobio priliku. Dosta igrača se predstavilo u Ligi prvaka, Mihić se pokazao u Szegedu. U večerašnjoj sam utakmici htio na 10 razlike vratiti Šebetića, vidi se da ga je velika želja malo sputala. Ali nema veze, bit će on dobar, najvažnije je da se skroz oporavi i vrati.“

Dobru predstavu sinoć je pružio Marko Matić koji je postigao 3 pogotka.

„Čestitao bih cijeloj ekipi, izgledali smo stvarno kao momčad, igrali smo jedan za drugog i borili se za svaku loptu, kako u obrani tako i u napadu. Ovo je igra koju tražimo od kad smo se skupili ove sezone. Nažalost, malo prekasno dolazi, ali nikad nije kasno za bolje sutra.“

Media servis

Popularni Članci