ZLATO ZA NAŠU JUDAŠICU Ivana Šutalo najbolja u Meksiku (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: IJF
Hrvatske judašice, Tena Šikić i Ivana Šutalo nastupile su na jakom Grand Prix turniru u Meksiku, a nakon Teninog petog mjesta, Ivana je upisala najbolji rezultat karijere na IJF Touru osvojivši zlatnu medalju.

Nakon što je u Tel Avivu postala europska prvakinja u konkurenciji mlađih seniorki, Ivana Šutalo (preko 78 kg) nastavlja s napretkom. Pokazuju to ne samo borbe nego i ishodi tih istih borbi. Pokazao je to nastup i u Meksiku, gdje je na Grand Prixu u Cancunu s tri ippona najbolja sportašica Grada Dubrovnika osvojila zlato.

'U finale sam ušla puna samopouzdanja i bez straha. Želim uvijek gledati prema većim stvarima i evo sad sam uzela i Grand Prix zlato. Trener Đapić uz tatami, Tomo Marijanović i Tena Šikić na tribinama su mi bili velika potpora cijeli dan, pogotovo u finalu protiv Bolanos – javila se Šutalo s prvim dojmovima iz Meksika, kazala je Šutalo.

Do borbe s Bolanos (MEX), Ivana je pobijedila Adlington (GBR) i Cutro-Kelly (USA), a već gleda prema novim izazovima. 'Nakon leta kući imam samo par dana odmora, točnije pripreme, za novi nastup u Kini', zaključila je Šutalo.

Popularni Članci