Jezivi klaun viđen i u Župi dubrovačkoj

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Klaun s jezivom maskom viđen je na autobusnoj stanici pokraj skretanja za Lidl

Kako Dubrovački dnevnik doznaje od jedne Dubrovkinje (podaci poznati redakciji), u noći sa srijede na četvrtak, u Župi dubrovačkoj na autobusnoj stanici pokraj skretanja za Lidl i Pevec, ona je, skupa sa svojom prijateljicom, vidjela klauna s jezivom maskom kako stopira.

Kaže nam kako je bilo oko 1 sat ujutro, i da su se trznule njegovom pojavom, te su ga htjele fotografirati, ali nakon što su se okrenule s autom, tajanstveni klaun je nestao, točnije pobjegao je.

Dubrovkinje su ljute, jer smatraju da plašenje jezivim maskama može imati ozbiljne posljedice.

-Sto posto smo sigurne, ovdje nije bilo riječ o nekom klincu-tinejdžeru, nego punoljetnoj muškoj osobi. Što da sam ja, primjerice, trudna i da se prepadnem? O utjecaju na djecu da i ne govorim. Sramite se svi, koji se ovim bavite – zaključuje Dubrovkinja.

Podsjetimo, jučer smo pisali kako su klaunovi viđeni i na području Mokošice.

Trend pojavljivanja klaunova krenuo je prije dva mjeseca iz SAD-a, a ubrzo se proširio i na Europu. Mnogi ljudi diljem svijeta imaju fobiju od klaunova, pa apeliramo na ljude koji se zezaju sa sugrađanima da prekinu prije nego se dogodi neka situacija koja će osjetljivoj osobi narušiti zdravlje.

VEZANE VIJESTI: 

'NIJE NAM SVEJEDNO!' Ovo su klaunovi iz Mokošice koji su isprepadali i djecu, i odrasle

ZBOG KLAUNOVA POLICIJA IZDALA IZVANREDNO PRIOPĆENJE Provjerite što točno mole građane

Popularni Članci