AKCIJA BONITA: Privedeni osumnjičeni (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Grljević
Na sud u Duborovniku u pratnji policije stigli su uhićeni u akciji 'Bonita'. 

Policijski službenici Službe kriminalističke policije PU Dubrovačko - neretvanske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29– godišnjakom i 32–godišnjakom, osumnjičenim za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Uhićeni su jučer, 28.svibnja, prilikom izlaska iz Zagreba i uključivanja na autocestu u automobilu koji je u vlasništvu rent-a-cara.  Tom je prilikom kod 32–godišnjeg suvozača, pronađena kutija cigareta u kojoj se nalazilo ukupno 15 gr kokaina, pakiran u tri vrećice, a koji je bio namijenen daljnoj prodaji. Pretragom automobila pronađena je i digitalna vaga, manja količina kokaina i novac. Osumnjičeni su dovedeni u Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku na kriminalističko istraživanje po završetku kojeg su uz kaznenu prijavu predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Jedan od uhićenih je policijski službenik ove Policijske uprave koji je zbog teže povrede službene dužnosti rješenjem načelnika PU udaljen iz službe. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o policajcu Mili Pavloviću. 

Kako se neslužbeno doznaje, uz policajca je uhićen i konobar koji je također upravo priveden na dubrovački sud.  S cijelim slučajem povezana je i sinoćnja racija na Vojnoviću, a policija je i jutros bila na istom mjestu. 

Dubrovačka policija bez predaha je u borbi protiv kriminala. Kako se neslužbeno doznaje, nakon što su se pojavila saznanja da se policajac prometne policije nalazi s osobama iz krim miljea, nad njim je uspostavljen 24-satni nadzor u kojem su utvrđeni kontakti i aktivnosti.

Kako je zbog akcija dubrovačke policije zavladala nestašica droga, došlo je do drastičnog skoka cijena. Znajući to, policajac je započeo s prikupljanjem veće količine novca radi nabave veće količin kokaina iz Zagreba. Kako nije uspio pribaviti veću svotu, otišao je s autom od rent a cara u Zagreb gdje je kupio oko 20 grama kokaina, nakon čega je dubrovačka policija dala nalog kolegama iz Zagreba. 

Pri zaustavljanju legitimirao se značkom policije što mu ovaj put nije pomoglo.

Vezane vijesti: 

AKCIJA BONITA: Dubrovački policajac dilao kokain, uhićen i konobar

BURNA NOĆ NA VOJNOVIĆU: Policija u još jednom kafiću (FOTO/VIDEO)

Popularni Članci