DIVLJANJE NIJE NA PONOS! Taksist nervozno trubio, turist s djecom mu udario po autu, ovaj ga izašao mlatiti (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Oko 11:00 sati dogodio se incident na Buži, kraj vatrogasaca, srećom manji jer se na licu mjesta zatekla policija. 

U velikoj gužvi jedan je taksist nervozno 'sjeo' na trubu zbog automobila ispred sebe. Nervoza, uz vrućinu, gužve i toliko tisuća gostiju u Dubrovniku, je razumljiva.

Ipak, pored njega su prolazili turisti, muškarac sa suprugom i dvoje male djece. Svi su prepali i uznemirili zbog takvog nervoznog i pretjeranog trubljenja iz automobila pola metra dalje od njih. 

Divlje je reagirao i sam turist, uznemiren zbog djece, te je udario po Mercedesu iz kojega je trubila sirena, kako bi taksist prestao to raditi. 

Nakon toga je ovaj reagirao još i gore. Izletio je iz automobila te se sukobio s turistom, ispred supruge i djece. Da nije stigla policija u tom trenutku, vjerojatno bi eskaliralo. 

Ovakvo divljanje nije nikome na ponos, niti je dobar primjer turističkog Dubrovnika. Čak i kada nije lako, kad su gužve i vrućine dodatni faktor u cjelokupnom kaosu. 

Prema bontonu, nije pristojno ako baš nije toliko nužno 'sjesti' na trubu pored ljudi i djece, naravno, ni udarati nečiji automobil. Na kraju, nasrtati na turiste još manje. Neka ovakav incident bude tek izolirani slučaj. 

KL

Popularni Članci