DUBROVČANINA TRAŽI VIŠE OD 50 LJUDI Akvatorijem kruže plovila, a u potragu se uključio i policijski pas (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
"U potrazi za nestalim Dubrovčaninom danas sudjeluje više od 50 ljudi", rekli su za Dubrovački dnevnik iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Radi se o muškarcu Tomislavu Kapoviću (53 godine) koji je preksinoć ostavio automobil kod hotela Palace i od tada se nije vratio. Muškarac je u trenutku nestanka na sebi imao maslinasto zelenu jaknu, smeđu majicu, rebatinke i smeđe cipele. Nestanak je prijavljen sinoć.

- Jučer smo se orijentirali na područje Velike i Male Petke, a danas se ta potraga proširuje. Sudjeluje tu više od 50 ljudi, od toga dvadesetak policijskih službenika, šest djelatnika HGSS-a, 12 vatrogasaca, ali i djelatnici Crvenog križa, kao i članovi Veslačkog kluba Neptun. Tu su i ronioci Ronilačkog kluba - rekli su nam iz PU DN.

 - Morsku površinu pretražujemo s više plovila, tu je jedno plovilo pomorske policije, dva plovila vatrogasaca, ali i dva glisera VK Neptun. Recimo da u potrazi sudjeluje i policijski pas kao i dva drona, njih je danas lakše podignuti, jer to dopuštaju vremenske prilike. - dodali su.

Iz PU DN istaknuli su kako se informacije prikupljaju i kroz razgovore s građanima koji su povezani s nestalim muškarcem.

Popularni Članci