EKSKLUZIVNO DOZNAJEMO Vlahušić najavio otvaranje javne kuće, Dubrovčanima veliki popust na seks

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: © Photographee.eu - Fotolia
Nove ideje gradonačelnika Vlahušića za boljitak svih građana

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić održao je konferenciju za novinare na kojoj je iznio katastrofalne rezultate po pitanju prometne problematike.

-Otkako sam došao na vlast, stalno pokušavam Dubrovčane premjestiti iz automobila u javni prijevoz, ali bez rezultata. Komod Dubrovčana toliko je velik, da pokaz Libertasa s kojim se ostvaruju veliki popusti na kina, knjižnice, Lokrum, brodske linije i sve ostale pogodnosti nije našao većeg odjeka. Radije će se Dubrovčanin sam vozikati u autu po Vojnoviću, nego ostvarivati popuste preko pokaza Libertasa – rekao je gradonačelnik.

No Vlahušić ne očajava, već pokušava dalje u nemogućoj misiji.

-Kako bismo napokon oslobodili prometnice od Dubrovčana koji se sami vozikaju 50 metara do pekare sa SUV vozilom, odlučili smo otvoriti bordel. Tamo će Dubrovčani, uz pokaz Libertasa ostvarivati znatne pogodnosti. Uz narančastu iskaznicu, pušenje će se moći konzumirati za samo 10 kuna, dok će cijela usluga iznositi 25 kuna. Bit će moguće i uzeti masažu s hepi endom po povoljnoj cijeni od 20 kuna uz predočenje pokaza Libertasa – najavio je Vlahušić.

Gradonačelnik je siguran da će ova mjera uroditi plodom, a u slučaju da ne uspije, već ima neke nove asove u rukavu. Tako se špekulira da bi se u budućnosti uz predočenje pokaza Libertasa, pivo Staropramen u Konzuma moglo dobiti već po kunu, a sendvič od sira i mortadele s maslinama već od dvije kune.

-Istjerivanje Dubrovčana iz osobnih automobila, najveći je i najteži projekt u mom životu. Kad se samo sjetim rata, kako je tad sve bilo lako prema ovome – zaključio je prvi čovjek grada.

NAPOMENA: Tekst je satira i izmišljen je

Popularni Članci