GRAĐANI LJUTI ZBOG KAŠNJENJA Neki još nisu dobili račune od struje za studeni, evo koji je razlog

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Nekoliko čitatelja Dubrovačkog dnevnika obratilo se redakciji kako bi upozorili na kašnjenje računa od struje koje se događa u posljednje vrijeme.

Jedan stanovnik Župe dubrovačke kazao je kako još uvijek nije dobio HEP-ove račune za studeni i prosinac, a kako takvih primjera ima još.

'Je li HEP-u stvarno bio toliki problem staviti određenu obavijest u medije kako bi ljudi bili informirani zašto im kasne računi jer nitko ne zna zašto se to događa?,' prokomentirao je Župljanin.

Nekoliko stanovnika Grada Dubrovnika obratilo se redakciji Dubrovačkog dnevnika kako bi upozorili kako još uvijek nisu primili račune od struje za prosinac pa je Dubrovački dnevnik odlučio provjeriti u čemu je riječ.

Prema neslužbenim informacijama, do kašnjenja dolazi jer je došlo do razdvajanja opskrbne i mrežne djelatnosti pa obračuni i računi nisu pod nadležnosti Elektrojuga nego izdvojene tvrtke Hep Elektra,a svi računi sada dolaze iz Zagreba. Također, prema neslužbenim informacijama, stanje bi se uskoro trebalo normalizirati.

Popularni Članci