Izašlo je tiskano izdanje Dubrovačkog dnevnika - Vodič kroz izbore

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački dnevnik nakladnik je rekordne naklade od 13 tisuća primjeraka vodiča kroz dubrovačke izbore koji su vam besplatno na raspolaganju na trafikama i Media centrima TISKA i dubrovačkom trgovačkom lancu trgovina PEMO.

U posebnom izdanju 'Vodič kroz izbore 2017.' razgovarali smo s kandidatima za gradonačelnika Dubrovnika, ali i s pojedinim zamjenicima i kandidatima. Tako kandidat HDZ-a Mato Franković izražava žaljenje što na ovim izborima nema priliku poraziti Andra Vlahušića, a njegov protukandidat Valentin Dujmović tvrdi kako se Dubrovnik zaustaviti ne može te kako nastavlja uspješnu politiku za prosperitet građana. Kandidatkinja Dubrovačkog demokratskog sabora, Terezina Orlić obećava kako će biti servis građanima, a posebno poduzetnicima .

Bivši dubrovački gradonačelnik Vido Bogdanović tvrdi kako se golf graditi neće, da terminal u Gružu možda nije potreban, a siguran je u to da Grad treba financirati dubrovačke medije.

Kandidat na listi Mosta i gradonačelničkog kandidata Mara Kristića, Božo Miletić obećava kako će biti glas svih građana, obrtnika i poduzetnika, glas koji se ne prodaje. Kristićev gradonačelnički zamjenik Petar Mišo Mihočević obećava građanima dovesti za Novu godinu svjetski poznati bend.


Dosadašnja dubrovačka zamjenica gradonačelnika Tatjana Šimac Bonačić, SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu, kaže kako nije bila Androva zamjenica nego zamjenica SDP-a te da zbog toga izlaze samostalno na izbore.


Željko Raguž, kandidat Dubrovačke stranke tvrdi da od svih kandidata jedino on nema mentore u Zagrebu i one koji mu naređuju.


Kandidat Živog zida Hrvoje Kukuljica nije se kandidirao za gradonačelnika pa je i ponudio svoje razloge ali i puno važnih stvari koje morate znati.


U posebnom izdanju se nalazi rubrika 'Žene u politici', ali i najava starog projekta Dubrovačkog dnevnika – izlazne ankete na lokalnim izborima u Dubrovniku.
Uz Vodič kroz izbore Dubrovačkog dnevnika izborne liste i kandidati nikada nisu bili jasniji. Sve je moguće – vi odlučujete!

Popularni Članci