KORAK KA NORMALIZACIJI Radno vrijeme place i ribarnice se vraća na staro!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
"Obavještavamo sve građanke i građane da se radno vrijeme place i ribarnice u Gružu vraća na staro! Placa i ribarnica će, Odlukom nacionalnog stožera, raditi svaki dan od 7 do 13 sati, osim državnim praznicima i nedjeljom," obavijestili su iz Sanitata Dubrovnik. Obavijest prenosimo u cijelosti. 

"Budući da su još uvijek na snazi propisane zaštitne mjere ovim putem pozivamo sve kupce i korisnike place da se pridržavaju propisanih mjera dezinfekcije i držanja minimalnog obaveznog razmaka. 

 

Također želimo iskoristiti i ovu priliku kako bismo pozvali sve OPG-ove, ali i kupce da iskoriste i upoznaju se s novom online platformom, Dubrovačka placa koju smo kreirali kako bi oni koji to žele i dalje mogli obavljati kupovinu domaćih proizvoda putem interneta. 

Dubrovačka placa osmišljena je s ciljem očuvanja lokalnog gospodarstva, a kroz ovaj projekt lokalno će stanovništvo moći doći do domaće, kvalitetne i svježe hrane te tako poduprijeti lokalne OPG-ove u njihovoj proizvodnji i opstanku.
Radi se modernoj verziji gradske place koja je odgovor na posebne okolnosti u kojima se svi nalazimo i nadamo se kako će ova profesionalna i jednostavna za korištenje platforma uskoro postati neizostavan dio naše zajednice.

 

Ovim putem još jednom pozivamo sve OPG-ove, ribarske obrtnike i ostale da se priključe platformi i počnu koristiti Dubrovačku placu putem linka.


Prijava u sustav je jednostavna kao i unos proizvoda koji se nude, a kupci imaju prilagođen pregled koji im omogućava odabir proizvođača prema lokaciji i mogućnosti dostave. Kupci također imaju mogućnost pregleda svih OPG-ova koji koriste platformu te njihove kontakte kao i pregled cijena proizvoda," stoji u obavijesti. 

Popularni Članci