Muratti opalila po svojim kolegama, a oni odgovaraju: Ona je diktator koji odluke u ime SDP-a donosi samostalno!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Preko Portaloka danas se predsjednica SDP-a i Gradskog vijeća obratila naciji sa spoznajom da HDZ-ovci nisu ozbiljno mislili sa njenom smjenom te da su Niko, Mladen, Marita ili Ana zabili sebi autogol jer da ona vodi dogovornu i kompromisnu politiku.

Press konferencija ljutitih članova SDP-a predsjednicu Muratti nije shvatila osobno. Ona smatra da Niko Šalja ovim nastupom ugrožava kanidaturu, pa da je jedino to, sada tik pred izbore, pogreška.

Odgovor nije trebalo dugo čekati. Za situaciju u samom SDP-u smo kontaktirali članove SDP-a kod kojih je kulminiralo nezadovoljstvo, pa su se otvorili i priznali da već odavno situacija nije blistava.

- Odluke donosi sama, sastanke Gradskog odbora stranke organizira kad je nju volja i uvijek kada prođe više od statutarnih mjesec dana. Evo, zadnje što mediji uopće ne znaju je i imenovanje Antuna Asića koji je imenovan u Lučku upravu. Kada je ministar Hajdaš-Dončić došao u posjet gradskoj organizaciji SDP-a i kada je optužen od dijela članova Gradskog odbora da se njih uopće ništa ne pita, on ih je ukorio i rekao da je upravo on imenovao Antuna Asića na prijedlog Gradskog odbora SDP-a Dubrovnik. Ono što aludiraju SDP-ovci je to da Olga Muratti kadrovira svoje ljude, poput Asića, Šobera i ostalih, a da se poziva na odluku Gradskog odbora koje spomenuti nikad nije donio. Preko te prijevare joj nećemo preći tako lako, a ovo zadnje u Gradskom vijeću je prelilo čašu - zaključuje naš sugovornik.

 

Popularni Članci