NESREĆA U LAPADU Zbog neodržavanog šahta ozlijeđen vozač i oštećeno vozilo, stanovnici uvjereni: 'Došlo je do eksplozije!' (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: čitatelj
Nekoliko čitatelja Dubrovačkog dnevnika javilo se redakciji s informacijom o nesreći koja se jučer dogodila u Ulici Petra Zoranića u Lapadu. Naime, vozač je prelazio preko neodržavanog šahta što je dovelo do oštećenja automobila, a i sam vozač je ozlijeđen.

Na teren je izašla i policija, a iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su potvrdili događaj.

„Jučer poslijepodne, oko 16:44 sati, došlo je do nesreće u Ulici Petra Zoranića. Vozač je automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka prelazio preko šahta koji nije održavan, uslijed čega se poklopac odvojio te je došlo do nesreće,“ kazali su iz PU DNŽ, dodavši kako je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede.

Ipak, čitatelji su uvjereni kako je došlo do eksplozije samog šahta.

„Kako sam čuo od susjeda, šaht je eksplodirao u trenutku kad je jedan od stanovnika ulice autom prelazio preko njega. To je tolikom jačinom 'bubnulo' da je podiglo auto od zemlje. Vozač je udario glavom i završio na Hitnoj,“ izjavio je čitatelj dodavši kako susjedi spekuliraju kako je do navodne eksplozije došlo jer se u blizini kanalizacijskog šahta nalaze telefonske žice. Drugi čitatelj također je uvjeren kako je došlo do eksplozije te dodaje kako je 'moglo završiti kobno da su se u blizini našli pješaci' te kako se 'auto podigao u zrak i okrenuo za 90 stupnjeva'.

Iz PU DNŽ nema potvrde kako je do eksplozije uistinu i došlo, pa je navedeno zasad samo na razini nagađanja stanovnika, te navode kako je nesreću izazvalo odvajanje poklopca od šahta pa bi se nadležni za održavanje svakako trebali pozabaviti navedenim problemom kako se ponovno ne bi dogodila slična nesreća.

Popularni Članci