NIKOLA PAVLIČEVIĆ I JACOB MERČEP Mladi dubrovački vaterpolisti najveći su ponos Grada i Županije

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DNŽ/Grad Dubrovnik
Povodom osvajanja srebrne medalje s Hrvatskom vaterpolskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu za juniore, zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić i župan Nikola Dobroslavić i zamjenica župana Žaklina Marević primili su mladog dubrovačkog vaterpolista i igrača Hrvatske juniorske vaterpolske reprezentacije Nikolu Pavličevića u pratnji sportskog direktora VK Jug Ognjena Kržića.

Zamjenica Tepšić uputila je čestitke Nikoli Pavličeviću, ali i Jacobu Merčepu koji zbog odlaska na školovanje u San Jose u SAD nije mogao nazočiti prijemu te istaknula kako je Grad Dubrovnik uvijek bio partner dubrovačkim sportašima, a to će nastaviti biti i u budućnosti.

Prilikom prijema, zamjenica Tepšić istaknula je kako uspjesi mladih sportaša uvijek vesele, a posebno kada se tome pridodaju i njihovi školski uspjesi jer profesionalno bavljenje sportom traži velike žrtve i odricanja ne samo sportaša već i njihovih obitelji.

Župan Dobroslavić je čestitao na još jednom velikom rezultatu te istaknuo kako ga je iznimno obradovao ovaj novi uspjeh, posebice jer se na taj način dodatno promovira sport među mladima.

"Podržavamo sport, posebno mlade sportaše, i mislim da ovakvi rezultati puno doprinose kako samim sportašima tako i cijelom društvu", rekao je Župan.

Naime, mladi Jugaši Nikola Pavličević i Jacob Merčep, inače i igrači Hrvatske juniorske reprezentacije, osvojili su na Svjetskom prvenstvu za juniore, održanom početkom ovoga mjeseca, srebrnu medalju.

Nikola Pavličević je u svoje ime, ali i u ime Jacoba Merčepa koji nije mogao doći, zahvalio na prijemu i podršci.

Popularni Članci