NIŠTA KULTURA, NIŠTA TRADICIJA Zašto Kolinda ignorira ono što je Dubrovčanima izuzetno vrijedno?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović trenutno boravi u Dubrovniku gdje sudjeluje u međunarodnom skupu Dubrovnik Forum 2016. zbog čega se očekivalo kako bi se trebala pojaviti i na svečanosti zatvaranja Ljetnih igara, jednog od najvažnijih događaja u svakodnevnom životu Dubrovčana već više od 60 godina.

I dok su nacionalne televizijske kuće uživo izvještavale odnosno prenosile program zatvaranja, predsjednica koja je u tom trenutku boravila u Dubrovniku, svečanost je jednostavno izignorirala. To je još čudnije obzirom kako su na otvaranju većinom bili članovi njene stranke, uključujući i novog šefa Andreja Plenkovića te ministre.

Vrijedi napomenuti kako je predsjednica izignorirala i samu svečanost otvaranja Igara gdje se kao jedina dužnosnica s jasnom i čvrstom pozicijom na vlasti nije pojavila, no pristigao je 'mali milijun' tehničkih ministara. Prema neslužbenim informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, predsjednica je tih dana oko otvaranja Igara viđena na Šipanu gdje je odmarala pa se postavlja pitanje zašto joj je bilo teško potegnuti do Dubrovnika.

Popularni Članci