LIBERTAS DUBROVNIK Ubrzo počinje produživanje godišnjih karata

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Iz Libertas Dubrovnik poslali su obavijest koja se tiče godišnjih karata.

Njihovu obavijest prenosimo u cijelosti:

"Obavještavaju se osobe starije od 65. godine života s prebivalištem na području Grada Dubrovnika, kao i svi ostali korisnici koji su obuhvaćeni Mjerama socijalnog programa Grada Dubrovnika za 2020. godinu (Službeni glasnik Grada Dubrovnika broj 18/20), dana 10. veljače 2020. godine započeti ćemo s produživanjem godišnjih karata za 2020. godinu. 

- godišnje karte za osobe starije od 65. godina života (plavi pokazi) moći će se produžiti na svim prodajnim mjestima (šalterima) Libertas-a d.o.o.

- godišnje karte za članove raznih udruga osoba s invaliditetom, članove udruga koje se bave socijalno-humanitarnom djelatnošću, članove uže obitelji poginulih branitelja i civila iz Domovinskog rata, vojni i civilni invalidi iz Domovinskog rata, dobrovoljne darivatelje krvi itd. moći će se produžiti samo na šalteru Grawe temeljem ovjerenih popisa od strane nadležnog Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo.

Svi korisnici su dužni prilikom produživanja predočiti osobnu iskaznicu kao dokaz prebivališta na području Grada Dubrovnika.

Navedene godišnje karte su za korisnike besplatne (obvezu plaćanja preuzima Grad Dubrovnik), dok se nova iskaznica (izrada karte) naplaćuje sukladno cjeniku usluga u iznosu od 20,00 kuna.

Molimo sve korisnike s brojem putnika (na pokazu) nižim od broja 500.000 da obavezno zamijene/izrade nove pokazne iskaznice jer starije  pokazne iskaznice ne možemo produžiti." - piše u obavijesti.

Popularni Članci