OCIJENILI TURISTI Ovo su najgori restorani u Dubrovniku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ovo su najgori restorani u Dubrovniku prema ocjenama gostiju s Trip Advisora

Prema ocjenama turista s web stranice Trip Advisor, najgorih pet restorana u Dubrovniku su Restoran Gusti, Konoba Uvala, Konoba Longo, Restoran Uvala, te Konoba Penatur.

Nisu dobro ocijenjeni ni UO Adria, Restoran Nota Bene, Gostionica Stella, ali oni imaju isuviše malo ocjena gostiju da bismo ih mogli relevantno ubrojati u našu listu (manje od pet 'reviewa').

Što se pak tiče onih gore, gosti su im ovo ljeto dali jako negativne kritike. Tako je gost Restorana Gusti prije tri dana napisao da je hrana bila loša, te da su mu dali smrznute proizvode umjesto freških. Prije tjedan dana je jedan gost napisao turistima da 'jednostavno ne idu tamo', dok je prije dva tjedna jedan konzument napisao da je 'hrana užasna'. Međutim, ima i nekih kojima nije bilo tako loše. Sve u svemu ocjene su prilično loše, a jedan je posjetitelj napisao za Restoran Gusti da je najgori restoran u Hrvatskoj.

Za Konobu Uvala posjetitelji su rekli da je 'razočarenje', da su im 'cijene precijenjene', i da je 'hrana loša'. Nemaju puno ocjena gostiju, a ovo ljeto nisu imali nijednu pozitivnu kritiku.

Konobu Longo dobar dio gostiju ispljuvao je i ovo ljeto kao i prošle godine. Kažu kako je 'hrana loša', jedan govori da je 'dobio rižu koja nije bila do kraja skuhana', uglavnom ocjene su prilične loše, ali ima i nekih koji kažu da im je doručak bio odličan. Neki plaču što nisu provjerili na Trip Advisoru ocjene gostiju prije nego li su sjeli.

Za Restoran Uvala jedan je korisnik napisao da je 'hrana tužna', i da je 'dobio prljav pribor'. Drugi korisnik kaže da nažalost navedeni restoran ne može ocijeniti s nulom. Jedan zaključuje da ovo mjesto treba izbjeći.

Konobu Penatur, posjetitelji nazivaju 'zamkom za turiste', te preporučuju drugima da izbjegavaju ovo mjesto i da ne jedu tamo. Jedan gost iz Slovenije napisao je kako je u ovoj konobi imao najgoru večeru u životu. Doduše prije dva tjedna jedan je Rumunj ocijenio Penatur s peticom – napisao je kako je hrana bila odlična, ali bez obzira na to, ukupna ocjena ovog ugostiteljskog objekta je svega dva i pol od moguće petice.

Restoran Uvala ima istu ukupnu ocjenu, dok konobe Longo i Uvala imaju dvicu. Najgore je ocijenjen restoran Gusti koji ukupnu ocjenu ima svega jedinicu i pol.

Popularni Članci