NESPORAZUM U KARDINALA STEPINCA Stanovnici htjeli izraziti nezadovoljstvo zbog parkinga, ali su shvatili da će dobiti više mjesta

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Mirno okupljanje koje je najavljeno za danas od strane dijela stanovnika ulice Kardinala Stepinca i susjednih ulica je otkazano, kako su obavijestili sami stanovnici, jer se dogodio nesporazum. 

Okupljanje se trebalo dogoditi jer je dio stanovnika tog područja pomislio kako će se u ulici ukinuti ukupno 34 parkirna mjesta koja su dotad imali, a sve to nakon dovršetka uređenja ulice i oborinske odvodnje koja je godinama predstavljala jedan od najvećih problema ne samo ulice Kardinala Stepinca nego posljedično i velikog dijela Lapada. Ipak, takav scenarij nije bio planiran.

Prema informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik, stanovnicima su predočeni nacrti projekta te im je pojašnjeno da se njihova parkirna mjesta ne ukidaju nego kako se samo premještaju za nekoliko metara lijevo ili desno. Štoviše, nakon projekta će na području biti 37, umjesto dosadašnja 34 parkirna mjesta, što je za tri mjesta više nego prije.

Popularni Članci