POKAZALI SVOJE VELIKO SRCE! Prikupljene donacije za malog borca iz Mokošice

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
Ante Jović dječak je koji je svojom životnom pričom ujedinio Dubrovčane koji su pokazali svoja velika srca. Tako su ponovno prikupljene donacije za njegovo liječenje i rehabilitaciju. 

Kao što je poznato, prihodi od prodanih karata za nedavno održanu Noć gladijatora, između ostalog, su donirani upravo u tu svrhu, a donacije su uplatili i drugi građani i zaklade. Zahvalu objavljenu na Facebook stranici za pomoć Anti Joviću objavljujemo u cijelosti. 

'Obitelj Jović se zahvaljuje na sljedećim donacijama: 
- tvrtci Metal plus d.o.o. iz Dubrovnik (višekratne donacije);
- tvrtci Heksogen d.o.o. na donaciji u iznosu od 5000 kuna; 
- Zakladi "Neretvansko srce" na donaciji u iznosu od 2000 kuna;
- Nikolini Dedović na donaciji u iznosu od 1000 kuna;
- Obitelji Vlada i Jadranka Obradović povodom smrti njihove majke Nedjeljke Obradović, u spomen na nju, u iznosu od 2600 kuna;
- Stanarima zgrade Od izvora 47 u Mokošici, koji su prikupili sredstva u spomen na njihovog pokojnog sustanara Ivana Kristića i njegovom sinu Matu Kristiću koji je novac odlučio donirati u spomen na pokojnog oca u iznosu od 855 kuna;

Posebna hvala organizatorima manifestacije "Noć gladijatora X", koji su donirali prihod od prodanih ulaznica u iznosu od 20000 kuna!

Uz ove zahvale, osobno koristim priliku čestitati svim borcima Kluba Gladijator Dubrovnik. Nastupilo ih je devet i niti jedan nije doživio poraz. 
I na kraju ove objave, hvala svima vama u ime ove obitelji, koji periodično i u skladu sa svojim mogućnostima donirate novac, ili pomažete na druge, jednakovrijedne načine. I onda kad vam se možda učini da je malo, vjerujte mi NIJE! Svaka donacija je dar u plemenitu svrhu, kolika god bila,' stoji u objavi. 

Popularni Članci