PRVA SJEDNICA STUDENTSKOG ZBORA U OVOJ GODINI U planu i preseljenje u nove prostorije

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Večeras su se na kampusu Sveučilišta u Dubrovniku po prvi put u ovoj kalendarskoj godini na službenoj sjednici Studentskog zbora sastali predstavnici studenata.

Predsjednik Studentskog zbora, Marko Plavčić u uvodnoj riječi kazao je da se nada da će ovo za sve članove biti najuspješnija godina do sad, što rezultati Studentskog zbora i pokazuju čija je popularnost sve veća. Raspravljalo se o proračunu, sportskim aktivnostima, novim studentskim putovanjima, ali i o tekućim problemima koji se rješavaju. Naglasak je također stavljen i na nedavno održani sastanak u Zagrebu s ministrom financija na kojem je predsjednik Plavčić prisustvo i borio se za bolje standarde svih studenata.

Jedan od projekata koji slijedi je i preseljenje dosadašnjeg ureda u nove prostorije koje će omogućiti i nove aktivosti na području kampusa.  Zamjenica predsjednika Studentskog Zbora Sveučilišta u Dubrovniku Mirna Matošić rekla je: „Sigurni smo da će novi prostori u neposrednoj blizini kampusa donijeti puno dobrih projekata, planiramo se svakodnevno družiti sa studentima koji će se kod nas osjećati kao u vlastitom dnevnom boravku.“

A vrijeme trajanja sjednice odlučio je iskoristiti i Ured za odnose s javnoću i marketing Studentskog zbora Sveučilišta u Dubrovniku snimajući kratki promotivni video o svemu onom što studentski predstavnici rade.

Popularni Članci