SLAVLJE U SDP-U Jadran Barač: 'Ovo je fantastično za sve građane koji žele promjene!' (FOTO/VIDEO)

Autor: Aida Čakić Autori fotografija: A.Č.
'Ovo je fantastičan rezultat ne samo za SDP nego za sve građane koji žele promjene', kazao je predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač nakon vodstva Zorana Milanovića prema prvim neslužbenim rezultatima za predsjednika Republike.

- Ovo je zalog koji trebamo održavati s ciljem da napravimo politiku profesijom koja je danas izgubila kredibilitet. Hvala svima koji su nam ukazali povjerenje i sada je na nama da to održimo i opravdamo. SDP će i dalje rasti, a mi ćemo raditi na načelima zakonitosti i ravnopravnosti. Zbog svega toga želimo da i Dubrovnik bude grad jednakih - kazao je Barač najavivši rast i pobjedu na parlamentarnim i lokanim lizborima.

- Ovo nam je na neki način dalo krila, ali to je realnost Ako nastavimo raditi na ovaj način možemo ostvariti bolji rezultat nego na lokalnim izborima. Sve to je zasluga svih nas - istaknuo je Jadran Barač naglasivši kako građani podržavaju normalu socijal-demokratsku opciju koja se zalaže za globalna načela.

Bivši predsjednik županijskog SDP-a Davor Penić naveo je kako je Milanović ostvario fanstastične rezultate na Korčuli.

- Jedino me brinu Ploče gdje smo u prvom krugu dobili, a evo ovaj put izgubili. Raduje me pobjeda na Grudi, Vitaljini, Cavtatu... Narod je glasao za čovjeka koji okuplja i traži da se prema svakome odnosimo jednako s jednakim šansama - kazao je Penić.

Predsjednik dubrovačke podružnice Građansko-liberalnog saveza (GLAS) Dino Hadžiomerović koja je također podržala Zorana Milanovića kazao je kako se na ovaj način okuplja i dubrovačka ljevica.

- Nadam se da je ovo početak normalizacije Hrvatske na svim razinama, što je bio slogan Zorana Milanovića. Također, nadam se kako će se ovaj rezultat odraziti na parlamentarnim i lokalnim razinama da dobijemo normalnu vlast koja neće zlostavljati svoje građane nego pomagati svakodnevnom funkcioniranju - poručio je Hadžiomerović. 

Popularni Članci