SLAVLJE U ZRAČNOJ LUCI DUBROVNIK Ona je milijunta putnica ove godine, a u Dubrovniku je prvi put (FOTOGALERIJA)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marijana Matulović
Zračna luka Dubrovnik i ove je godine dočekala svog milijuntog putnika na letu Turkish Airlinesa iz Istanbula. Doček je upriličen jutros, a riječ je putnici Heather Noelle Rhine koju su svečano primili domaćini Zračne luke Dubrovnik i Turističke zajednice Grada Dubrovnika. 

Putnica, inače Amerikanka s adresom u Južnoj Koreji, stigla je deset dana ranije u odnosu na milijuntog putnika prošle godine. U Gradu ostaje do ponedjeljka, a u Dubrovnik je doputovala sama gdje je čekaju prijatelji. Zanimljivo je i to što je ovo prvi put kako je doputovala u Dubrovnik, a Hrvatska je 57. zemlja koju posjećuje. 

Nije ni čudo što je upravo Dubrovnik odabrala kao destinaciju za odmor, obzirom kako je čula sjajne preporuke na račun Grada, a i velika je obožavateljica Igre prijestolja što je svakako utjecalo na njenu odluku. 

Činjenica kako je milijunta putnica u Zračnoj luci ju je iznenadila te takvo što nije očekivala, a razveselile su je i nagrade koje su joj uručene po odlasku. 

Direktor Zračne luke Dubrovnik Roko Tolić također nije skrivao zadovoljstvo, posebno zato što je putnica stigla Turkish Airlinesom, kompanijom koja se ove godine pridružila Zračnoj luci. Istaknuo je i pozitivne rezultate poslovanja Zračne luke koja iz godine u godinu obara rekorde, a u kojoj se i vrše radovi na rekonstrukciji kako bi svim svojim putnicima pružila kvalitetniju uslugu.

IB/TS 

Popularni Članci