SVEČANI PRIJEM POVODOM ZAVRŠETKA RAMAZANSKOG POSTA 'Zajedništvo je izuzetno bitno za našu budućnost'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković u pratnji zamjenica gradonačelnika Jelke Tepšić i Orlande Tokić te predsjednika Gradskog vijeća Marka Potrebice i potpredsjednika Gradskog vijeća Željka Raguža, sudjelovao je na svečanom prijemu povodom završetka ramazanskog posta i proslave ramazanskog Bajrama koji je održan danas u Medžlisu islamske zajednice.

Obraćajući se okupljenima gradonačelnik Franković uputio je još jednom čestitke svim vjernicima Islamske zajednice povodom ramazanskog bajrama ističući kako ga ovakva druženja na kojima se vidi snaga zajedništva svih vjerskih zajednica u Dubrovniku uvijek veseli.

"Ovaj prijem predstavlja jedinstvenost Dubrovnika i ostavštinu Dubrovačke Republike koja je uvijek počivala na zajedništvu iznimno važnih stupova, to jest vjerskih zajednica. To zajedništvo je izrazito bitno i za budućnost, a posebno u ovim trenucima kada se svijet nalazi pred velikim izazovima", kazao je gradonačelnik Franković dodajući kako Dubrovnik svima može poslužiti kao grad primjer u kojemu se zajedničkim dijalogom i radom nastoji očuvati bogati identitet Grada.

Popularni Članci