TEŠKO IM JE ODOLJETI Ovih sedam mališana traži dom, razigrani su i veseli, a mogu biti vaši (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Azil Dubrovnik
U Azilu Dubrovnik podijelili su apel za udomljivanje sedam slatkih mališana! 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Ovih sedam ljepotana rođenih 1. ožujka sutra pune dva mjeseca!

Na fotografijama možete vidjeti četiri curice (roza pozadina) i tri dečka (plava pozadina).

Oba roditelja su poznata; majka je mješanka srednje veličine, a otac u tipu pekinezera. Samim time će i ovi mališani biti manjeg do srednjeg rasta.

Kao i svi štenci, razigrani su i veseli te najviše vole kada ih netko posjeti te imaju koga grickati, ljubiti i povlačiti za tenisice...nakon toga ide red hrane, pa spavanja i onda sve ispočetka!

Očišćeni su od unutarnjih i vanjskih parazita te su primili prvo cjepivo, a troškove ostalih cjepiva, a kasnije i obavezne kastracije, pokriva Sklonište!

Za sve dodatne informacije javite nam se u inbox ili na broj 099 735 6070."

Dodali su i pozadinsku priču: 

"Ovi mališani stigli su nam po nalogu Komunalnog redarstva Općine Konavle. Oni su bili kućno leglo neodgovornih vlasnika, još jedno leglo nastalo iz neznanja i tvrdoglavosti ljudi koji odbijaju kastrirati svoje pse.

Osim što krše zakonske odredbe, takvi vlasnici su izravni krivci za statistiku koja kaže da je godišnje u Hrvatskoj napušteno 10 000 pasa. A koliko ih je još koji nikada ne uđu u tu brojku, već isčeznu negdje gdje ih nitko ne čuje i ne vidi...

Iako nam je drago da su ovi malci sada s nama, i ne sumnjamo da će pronaći svoj zauvijek dom, još jednom apeliramo na obaveznu kastraciju vlasničkih pasa te svjesnu brigu o svojim ljubimcima."

Popularni Članci