TRAŽITE POSAO? Zapošljava Emmezeta, Hoteli Koločep, Pivac...

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslodavaca koji trenutno traže radnike. 

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih - brzo i jednostavno.

Emmezeta, trgovački lanac u maloprodaji namještaja, multimedije, bijele tehnike, te opreme za uređenje doma s prodajnim centrima u većini europskih zemalja, zbog poslovne ekspanzije traži skladištare (m/ž), stolare - montažere (m/ž), blagajnike (m/ž), prodavače (m/ž) u Dubrovniku. Očekuje vas rad u dinamičnom i prijatnom okruženju, odlični međuljudski odnosi, te prilika za osobni i profesionalni razvoj. Aplicirajte!

Poznata agencija Manpower, za svojeg klijenta, poduzeće A1 Hrvatska, traži agenta terenske prodaje (m/ž) u Metkoviću. Nude se iznimno stimulirajući bonusi, naknada za prijevoz, mogućnost napredovanja, te rad u ugodnom, modernom i dinamičnom okruženju. Ako vas zaposle bit ćete zaduženi za prodaju i prezentaciju proizvoda te usluga. Rok prijave na natječaj je 18.07. Prijavite se.

Poduzeće Niko Bilić traži kuhara (m/ž) u naselju Broce. Radi se o sezonskom poslu. Smještaj i prehrana su osigurani. Glavni uvjet za prijavu je završena trogodišnja srednja škola, dok se radno iskustvo ne očekuje. Rok prijave je 15.07. Kliknite na poveznicu za više informacija.

Hoteli Koločep traže kuhara - pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je otok Koločep. Morate imati minimalno 2 godina iskustva rada u visoko-kategoriziranim ugostiteljskim objektima ili hotelima. Poslodavac osigurava smještaj i obrok. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje kako bi saznali ostale detalje natječaja.

Obrt Stari Ribar traži pizza majstora (m/ž) u naselju Lovište i to za rad tijekom turističke sezone. Očekuje se da ste završili trogodišnju ili četverogodišnju srednju školu te da imate minimalno godinu dana radnog iskustva. Poslodavac će vam osigurati smještaj i hranu. Natječaj je otvoren do 31.07. Za više detalja kliknite ovdje.

Obiteljska tvrtka Pivac traži 2 mesara (m/ž) u naselju Ston. Nudi se ugovor na neodređeno. Minimalan uvjet je srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Želite postati dio velike obitelji Pivac? Spremni ste na izazove i rad u jednoj od najvećih mesnih industrija na ovim prostorima? Kliknite ovdje za detalje o načinu prijave.

Obrt Tehnomobil iz Metkovića traži elektroinstalatera (m/ž) koji će postavljati, ispitivati, stavljati u pogon i održavati niskonaponske instalacije i postrojenja za raspodjelu električne energije, antenske i komunikacijske instalacije, uzemljenja i gromobrane te postrojenja za izjednačavanje potencijala, rasvjetnih uređaja i rezervnih izvora električne energije. Od kandidata se očekuje samostalnost. Glavni uvjet za zapošljavanje je pet godina radnog iskustva. Očekivana neto plaća je 6.500 kuna. Za više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 22.07., kliknite na link.

MGA Nekretnine d.o.o. iz Metkovića traže zidara (m/ž) i tesara (m/ž). Poslodavac očekuje da imate završenu trogodišnju srednju školu i minimalno pola godine radnog iskustva. Rok prijave je 31.07.

SMJEŠTAJ I TO d.o.o. zapošljava radnika u praoni (m/ž) za rad tijekom turističke sezone. Idealan kandidat je motivirana i dinamična osoba, spremna na svakodnevne izazove koje donosi rad u turizmu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za preuzimanje i razvrstavanje rublja te pranje i glačanje rublja. Radno iskustvo je poželjno. Želite se prijaviti? Kliknite na poveznicu.

Obrt Mediteran planira zaposliti sobara (m/ž) u naselju Lumbarda. Traži se marljiva i ozbiljna osoba. Jako je važno znati temeljito čistiti i izvršavati svoje zadatke, pristojno se ponašati prema gostima i radnim kolegama. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

Popularni Članci