U PONEDJELJAK VIJEĆE Na dnevnom redu rebalans, ali i raskid ugovora za Imperial!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika održat će se u  ponedjeljak, s početkom u 9:00 sati ,u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika.

Na dnevnom redu naći će se Prijedlog odluke o raspodjeli financijskog rezultata – prenesenog viška iz 2019. godine,  Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Grada Dubrovnika za 2020. godinu, ali i Prijedlog odluke o dopuni Odluke o utvrđenju raskida Ugovora o koncesiji tvrđave Imperijal, zaključenog između Grada Dubrovnika i Razvoj Golf d.o.o. 25. ožujka 2009. godine.

Također, vijećnici će raspravljati o Prijedlogu zaključka o oslobađanju plaćanja najamnine i naknade za bespravno  korištenje stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika za socijalno ugrožene osobe za  srpanj, kolovoz i rujan 2020. godine, kao i Prijedlog zaključka o smanjenju svih iznosa zakupnine za poslovne prostore u vlasništvu ili suvlasništvu Grada Dubrovnika za srpanj, kolovoz i rujan 2020. godine te Prijedlog zaključka o umanjenju iznosa zakupnine za korištenje javnim površinama Grada Dubrovnika za kategorije kiosci, kao i stolovi i stolice ispred ugostiteljskih objekata u razdoblju od 1. srpnja do 30. rujna 2020, te oslobađanje od plaćanja u razdoblju od 1. listopada 2020. do 31. ožujka 2021. godine za iste kategorije.

Sve točke dnevnog reda pogledajte OVDJE.

Popularni Članci