USPJEŠNA UPRAVA S FANTASTIČNIM REZULTATIMA Evo kada slijeće milijunti putnik na dubrovački aerodrom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Uprava Zračne luke Dubrovnik zajedno s cijelim Konavlima i Županijom ima razlog za zadovoljstvo. Unatoč tome što je cijeli aerodrom praktički jedno veliko gradilište, uz velike napore cijele uprave na čelu s direktorom Rokom Tolićem, takav osjećaj je uz dobru organizaciju izbjegnut. 

Naime, milijunti putnik ili putnica ove godine stiže sedam dana ranije nego lani, a prošlogodišnja sezona je bila rekordna. 

"Naravno da smo zadovoljni rezultatima, pogotovo ako je usporedimo s prošlom, rekordnom godinom", kazao je Roko Tolić direktor Zračne Luke Dubrovnik. Ovo je još jedan dokaz kvalitetnog rada Zračne luke kao tima. Očekujemo da će putnik ili putnica sletjeti u petak u popodnevnim satima.

Tim izračunom, milijunti putnik ili putnica bi došla letom sa Skandinavskog područja, što pokazuje da su ti gosti i ove godine u porastu, što je nama vrlo važno zbog širenja tržišta", rekao je Tolić. 

Inače, zračne luke s prostora Skandinavskog poluotoka su važne zbog povezivanja s prostorima Azije, iz koje je to najkraći put u Europu, pa tako i u Dubrovnik. 

Popularni Članci