RTL-OVA OBITELJ Net.hr i Dubrovački dnevnik krenuli u veliku suradnju

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Kao jedan od vodećih hrvatskih portala, Net.hr je krenuo u uzbudljivu suradnju s čak sedam najpoznatijih regionalnih portala u zemlji, među kojima je i Dubrovački dnevnik. 

Dubrovački dnevnik dio je RTL mreže od 2015. godine, a toj velikoj obitelji se odnedavno pridružio i Net.hr.

Inače, Net.hr je jedan od najbrže rastućih portala čija je news rubrika danas.hr uvjerljivo najčitanija u zemlji, odakle naglašavaju kako su izuzetno zadovoljni novom suradnjom. S druge strane, Dubrovački dnevnik predstavlja najčitaniji informativni portal u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, stoga je ovakav vid suradnje zapravo bio logičan slijed. 

Na Dubrovačkom dnevniku, uz ona lokalna, možete pratiti i zbivanja na nacionalnoj razini, koja posebno obrađuje Net.hr, dok će čitatelji Net.hr-a zahvaljujući suradnji nacionalnog portala i Dubrovačkog dnevnika, imati priliku čitati najnovije i najzanimljivije informacije s juga Hrvatske. 

Net.hr i Dubrovački dnevnik, kao i eMedjimurjeSibKaportaleZadar, Riportal, Varazdinski, dio su RTL grupe koja je jedan od najvećih digitalnih izdavača u zemlji s više od dva milijuna i sto tisuća posjetitelja mjesečno te više od 170 milijuna pregleda stranica.

Popularni Članci