VJEROVALI ILI NE Ima poslodavaca koji i sad traže djelatnike, donosimo oglase za posao za jug Hrvatske

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Jamnica d.d. zapošljava na poziciji vozač kamiona (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Uvjeti za rad su minimalno srednja stručna sprema, vozačka dozvola C kategorije, fizička sprema za vršenje utovara i istovara. Prednost je posjedovanje digitalne kartice i koda 95 te iskustvo u vožnji kamiona. Poslodavac nudi redovita i konkurentna primanja, stimulativni dio plaće vezan uz radni učinak, naknadu za prijevoz, dodatak za topli obrok i slično. Prijave su otvorene do 18.4. Aplicirajte.

Bobis d.o.o. zapošljava prodavače (m/ž) i pomoćne pekare (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je više osoba za rad. Rok prijave je 18.4. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje na linku.

Ustanova za sport i promidžbu Metković zapošljava stručnog specijalista promidžbe (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 30.3. Traži se jednogodišnje radno iskustvo, visoka stručna sprema novinarskog smjera i informatička pismenost. Provjerite kako aplicirati.

Dječji vrtić Župa Dubrovačka traži stručnog suradnika – edukacijskog rehabilitatora (defektologa). Lokacija rada je Srebreno. Traži se visoka stručna sprema edukacijsko – rehabilitacijskog profila ili diplomirani defektolog/ica.  Potreban je položen stručni ispit. Rok prijave je 26.3. Kako ostvariti prijavu, provjerite na linku.

Logistika Matić d.o.o. zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) u Metkoviću. Prijave su otvorene do 17.4. Potrebna je srednjoškolska stručna sprema. Posao se sastoji od prijevoza i skladištenja robe. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Jure Dubrovnik d.o.o. traži skladišnog radnika (m/ž) i vozača dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Komolac. Prijave su otvorene do 12.4. Potrebno je više osoba za rad. Posao se sastoji od rada u skladištu voća i povrća. Detalje provjerite ovdje.

Plan pro d.o.o. traži organizatora događaja (m/ž). Lokacija rada je Dubrovnik. Prijave su otvorene do 25.3. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Detalje o poslu pronađite na linku.

Žabac zapošljava automehaničara (m/ž) u Metkoviću i konobara u agro-etno parku (m/ž) u Badžuli. Rok prijave je 31.3. Za poslove je potrebna srednja stručna sprema. Provjerite kako aplicirati ovdje.

Iliric d.o.o. traži vozača – servisera pokretnih eko wc kabina (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.4. Posao obuhvaća čišćenje, pranje i dostavu pokretnih eko wc kabina. Potrebna je završena osnovna škola. Detalje o prijavi pronađite na linku.

Fjaka – Dubrovnik d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Dubrovniku. Rok prijave je 31.3. Potrebno je više osoba za rad. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao se sastoji od posluživanja pića i napitaka te brigu o naplati pruženih usluga. Poželjno je prethodno radno iskustvo. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Popularni Članci