'Za grah nikad nije prevruće!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački dnevnik
„Nekoć se jeo grah s kobasicama, a danas se jede grah s kobasicom“, šaljivo je izjavio SDP-ov kandidat za gradonačenika na predstojećim lokalnim izborima Niko Šalja dijelivši grah brojnim okupljenim građanima koji su upravo s SDP-om odlučili proslaviti Međunarodni praznik rada na Babinom Kuku.

Prigodni tratamenat okupio je građane svih dobnih skupina među kojima su, sasvim očekivano, prednjačili umirovljenici. Između ostalih, na čašćenju su se našli predsjednica gradskog odbora SDP-a Olga Muratti, SDP-ova saborska zastupnica Tatjana Šimac Bonačić, nekadašnji gradonačelnik Dubrovnika Vido Bogdanović te Goran Milić i Dragana Žitković, Šaljini kandidati za zamjenike na predstojećim lokalnim izborima.

„Za grah nikad nije prevruće! Mislimo da ovdje prevladava izvrsna atmosfera, a cilj je bio da barem na kratko zaboravimo na predizbornu kampanju i sve ono što tišti naše građane u ovom prekrasnom okruženju na Babinom Kuku, kojem se zahvaljujemo što su dopustili organiziramo ovaj događaj na ovako kvalitetan način“, kazao je Šalja dodavši kako je tradicija slavljenje Praznika rada u posljednje vrijeme pomalo zamrla.

„Nažalost, nismo ispoštovali obećanje od prije četiri godine, no bilo smo u jednoj širokoj koaliciji i to je zapravo razlog“, opravdao se tom prilikom te obećao kako će se SDP u buduće truditi da se ovakva tradicija nastavi, bez obzira dobili izbore ili ne.

Ivona Butjer / Danijela Demarin

Popularni Članci