Saznajte zašto je Vita Bella najbolje ocijenjena pizzeria u Dubrovniku

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Vita Bella u Ulici Bana Josipa Jelačića je najbolja pizzeria u Dubrovniku, prema ocjenama posjetitelja na svjetski poznatoj stranici Tripadvisor, već je treću godinu zaredom.

Pizzu iz Vita Belle podjednako vole i domaći i gosti, što svjedoče brojni komentari na internetu. Većina ih kao najveću prednost ističe  vrhunsku pizzu iz krušne peći, koja okusom, ali i veličinom, nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ono na što iskusni tim Vita Belle uvijek posebno pazi je da svi sastojci budu svježi i vrhunske kvalitete.

Osim pizze, Vita Bella nudi i druga odlična jela, kao što su razne vrste mesa na roštilju, burgeri, sendviči, tjestenine, rižoti, riblji specijaliteti i slastice.

Smještena u legendarnom “Burbonu”, na idealnoj je lokaciji za domaće stanovnike, koji posjećuju ovo mjesto i naručuju hranu još od ranih 2000., kad je radilo pod drugim nazivom.

Strani gosti, osim vrhunske hrane i usluge, pogotovo cijene lokaciju koja je udaljena od gužve i buke stare gradske jezgre, što omogućuje ugodan obrok u mirnoj atmosferi.

“Najbolje što možete dobiti za tu cijenu u Dubrovniku”, mišljenje je Conora iz Velike Britanije, a Caroline je napisala da joj je žao što je ovdje jela “samo” tri puta za vrijeme boravka Dubrovniku.

Vita Bella trenutno ima akciju: 30% popusta na sva jela iz ponude.

Iskoristite priliku i rezervirajte stol ili naručite putem telefona 020 358 173 ili web stranice www.vitabella.com.hrDostava je besplatna.

Za sve novosti i posebne ponude, pratite Facebook stranice Vita Bella.

Popularni Članci