Županijski SDP-ovci se našalili na Kolindin račun: Pogledajte letke koje su donijeli sa sobom (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Član Glavnog odbora SDP-a Hrvatske Mišo Krstičević, potpredsjednik Županijske organizacije SDP-a, Kuzma Tomašić, uz predsjednika ŽO SDP Krešimira Kurana i predsjednika GO SDP Dubrovnik Jadrana Barača danas su pozvali birače da podrže Zorana Milanovića kao kandidata za predsjednika Republike Hrvatske na konferenciji za medije te su donijeli zanimljive letke sa sobom. 

U šaljivim letcima se referiraju na gaf predsjednice u kojem je greškom pozvala birače da zaokruže broj 1, premda on na glasačkim listićima neće stati uz njeno, nego uz ime njenog protukandidata.

"SDP bolje od ovoga ne zna. Njima su inače letci u Dubrovniku u predizbornoj noći jedini način da pokušaju doći do birača. Ovo nikoga ne može prevariti jer svi mi znamo tko je Kolinda Grabar Kitarović, a tko Zoran Milanović. Ona je broj 1 u smislu znanja, poštenja, rada, a na listiću je broj 2," prokomentirao je predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i predsjednik kluba zastupnika HDZ-a u Saboru Republike Hrvatske Branko Bačić. 

Popularni Članci