Analitičarka otkrila kome bi mogli poći Škorovi glasovi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Škoro uopće nije kandidat ekstremne desnice, on je kandidat promjene, rekla je analitičarka Ankica Mamić u emisiji Večernjeg TV-a komentirajući mogućnost da birači Miroslava Škora u drugom krugu predsjedničkih izbora podrže Zorana Milanovića, a ne Kolindu Grabar-Kitarović.

Zadnja anketa pokazuje da je Zoran Milanović povećao prednost pred Kolindom Grabar-Kitarović. Je li moguće da Kolinda predsjednica u zadnji trenutak preokrene trend?

- Ja bih rekla da je nemoguće - kaže Mamić, dodajući da za nju to istraživanje nije bilo nikakvo iznenađenje.
- Morao bi se dogoditi neki strašno veliki gaf na Milanovićevoj strani ili nekakvo veliko postignuće aktualne predsjednice i kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović da bi se taj trend preokrenuo - rekla je Ankica Mamić za Večernji

Smatra da Milanović toliko silno želi na funkciju predsjednika da će svoj karakter držati pod kontrolom. Mamić također kaže da je apsolutno vjerojatna mogućnost da birači trećeplasiranog Miroslava Škora podrže Milanovića u drugom krugu. Smatra da su Škorovi birači dijelom isti oni koji su nekad glasali za Most, kad ta stranka nije bila profilirana lijevo ili desno.

Popularni Članci