TJEDNA PONUDA POSLOVA Zapošljavaju Kontrola zračne plovidbe, Eko taxi, Zračna luka Dubrovnik, PSP net, Građa

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom.

Hrvatska kontrola zračne plovidbe zapošljava višeg inženjera za CNS sustave (m/ž) u Dubrovniku. Potrebna je visoka stručna sprema iz područja tehničkih znanosti, znanje engleskog jezika, trogodišnje radno iskustvo u zrakoplovno – tehničkom sustavu, propisane kompentencije za to RM i dozvola ZTO. Prijaviti se možete najkasnije do 10.1.2020. Aplicirajte na vrijeme.

Hedera Estate u potrazi je za novim radnim snagama u Dubrovniku: djelatnik (m/ž) u praonici, kućni majstor (m/ž), recepcionar (m/ž), rezervacijski agent (m/ž) i sobar (m/ž). Prijave su otvorene do 15.1.2020. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, smještaj, stimulaciju 500 kuna za uspješno odrađivanje ugovora te mogućnost dodatne stimulacije do 2.000 kuna. Prijavite se.

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Metkoviću. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2020. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte.

Flanđa j.d.o.o. zapošljava na poziciji pomoćni radnik (m/ž) u Blatu. Rok prijave je 9.1.2020. Traži se više izvršitelja za pomoćne poslove brodomontera, brusača, cjevara u brodogradnji na gradilištima. Nudi se zajednički smještaj i naknada za prijevoz. Aplicirajte.

Workforce za svoje klijente zapošljava na pozicijama dostavljač u prodaji (m/ž) i servisni tehničar za dizala (m/ž) u Dubrovniku. Poslodavac nudi stimulativna primanja, plaćene troškove prijevoza i rad u dinamičnom okruženju. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se čim prije putem linka.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Dubrovnika. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Prijavite se najkasnije do 12.1.2020. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Građa d.d. traži nove radne snage za rad u Dubrovniku: vozače viličara/ skladištar (m/ž) i prodavače (m/ž). Potrebno je više izvršitelja. Potražite uvjete posla koji Vas zanima i aplicirajte.

Borovac d.o.o. zapošljava na poziciji radnik (m/ž) u pogonu pvc i al stolarije. Mjesto rada je Metković. Prijave su otvorene do 31.1.2020. Potrebno je više izvršitelja i vozačka dozvola B kategorije. Potražite kako se prijaviti.

Zračna luka Dubrovnik u potrazi je za rukovateljem teretom (m/ž), čistačem- rukovateljem stroja za čišćenje (m/ž), čistačem zrakoplova (m/ž). Mjesto rada su Čilipi. Aplicirati možete najkasnije do 17.1.2020. Za poslove je potrebno više izvršitelja. Poslodavac nudi smještaj, povećanje plaće za rad nedjeljom, blagdanom i noćni rad, topli obrok, naknadu troškova prijevoza i ostalo. Potražite ovdje kako aplicirati.

PSP net d.o.o. zapošljava programera (m/ž) u Dubrovniku. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo. Potrebno je osnovno poznavanje rada Microsoft VB jezika te poznavanje rada s bazama podataka. Prednost je i poznavanje nekih od web razvojnih okvira. Aplicirajte najkasnije do 27.12. Provjerite kako ostvariti prijavu putem linka.

Sretno!

Popularni Članci