Posjetite Opelove poslovne dane u ožujku i provozajte se u novoj Corsi

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Opelova ponuda gospodarskih vozila uključuje sve od furgona, preko izvedbi s putničkom kabinom, šasija s vozačkom kabinom i tvorničkih prerada.

Ukratko, imamo savršeno Opel dostavno vozilo za vaš posao, plus stručnost i dodatke za gospodarska vozila kako biste bili sigurni da će obaviti ono što treba, a to je dostava.

Očekuju vas Opelova gospodarska vozila po odličnim cijenama:

     - Opel Combo Van od 85.900 kn + PDV

     - Opel Vivaro Van od 121.700 kn + PDV

     - Opel Movano Van od 149.600 kn + PDV

Posebne ponude u ožujku vrijede i za ostale Opelove modele!

Svi modeli dolaze uz FlexCare 4 godine jamstva i 4 godine pomoći na cesti.

Uz odlične uštede na svim Opelovim modelima možete se provozati u novoj Corsi koja je znatno veća jer je veći međuosovinski razmak, sama karoserija je lakša 40 kg, sjedi se niže, ovjes je pretrpio mjesece testiranja da bi pružao dovoljno komfora, ali i vrhunsko ležanje, no najbolje je osobno provjeriti i uvjeriti se u kvalitetu.

Ono što je bitno je činjenica da je Opel uspio znatno smanjiti kilažu, pa je najlakša varijanta nove Corse lakša od tone, preciznije 980 kg.

Ponuda motora je izdašna, a  u Auto-Dubrovniku trenutno možete testirati 1.2 turbo motor sa 100KS s ručnim mjenjačem te osambrzinski automatik. Najsnažnija verzija 1.2 turbo motora sa 130 KS nudi maksimum od 208 km/h, uz ubrzanje do 100 km/h za 8,7s.

Popularni Članci