PLAKATI DUBROVAČKIH BENDOVA Vedran Levi u petak otvara izložbu, prethodit će joj sajam dubrovačkih vinila

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovačka baština
Izložba plakata dubrovačkih bendova iz zbirke Vedrana Levija otvara se u petak, 22. ožujka, u 19 sati u Lazaretima, u lađi I. 

Vedran Levi već je desetljećima vrijedni (ne samo)foto kroničar zbivanja na dubrovačkoj (ali i europskoj) kulturnoj, a osobito glazbenoj sceni. Zbog toga ne čudi da je sakupio bogatu zbirku plakata od kojih ćemo izložiti one od početaka ’90-tih do danas, kako bi se pokazao razvojni put dubrovačke glazbene scene. Među zastupljenim izvođačima su i Ibrica Jusić, Silente, Buco Pende, Crna Udovica, Embassy 516, Atlantida, Gruhak, Valetudo, Izae, Ines Tričković, Otpisanimator, Last Caress, Ivan Bonačić Quartet, Feredon, Maja Grgić/Igor Vlahušić, Material Damage, Shizofrenia, Zimogroz, Podne Rogato, Didak Lazzarin, Ukhel, Mystica, Lion Heart, Sigma, Consolidate, Balkania Dawn….

Uvod u otvorenje bit će sajam dubrovačkih vinila u organizaciji udruge Dubrovnik 33/45 (s početkom u 18:00 sati). Uslijedit će  live glazbeno iznenađenje koje će otvoriti izložbu. Prisutnima će se obratiti i Nikša Selmani, kao dobar poznavatelj i doajen scene.

Otvorenje će se nastaviti nastupom Mihaela Štake Mima te slušaonicom uspješnica dubrovačke glazbene scene uz degustaciju pića Dubrovnik Beer Company i Habitat Distillery.

Popularni Članci