Sexy Hrvatica u akcijskom filmu koji nitko nije vidio!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: youtube
Hrvatski nezavisni film 'Forced Adventure' snimljen je velikim dijelom prošle godine u Dubrovniku, a da to nitko nije primjetio. Film je u potpunosti realiziran vlastitim sredstvima redatelja Pera Mihajlovića bez pomoći sponzora. Možda ga upravo zato nitko nije ni primjetio. Opet, možda je tako i bolje. 'Prisiljena avantura' objavljena je na kanalu YouTube u svibnju, a obavezno ga pogledajte dolje.

Prema riječima autora radi se o akcijskoj drami namijenjenoj publici koja je zasićena trenutnim produkcijama, prepunjenim specijalnim efektima. Tako svoj film opisuje redatelj, montažer, scenarist, glavni glumac i kaskader Pero Mihajlović. Uistinu, ništa od tih odlika film nema.  Zato 'Prisiljena avantura' obiluje glumcima amaterima, diletantskom režijom i pričom koja ne vodi nikamo.

Hrvatski model i bivša misica Antonija Ivanković jedna je od glavnih glumica. Uz nju, u filmu još glume Ilija Gaura, Janje Dadić, Pero Mihajlović sen. i Dušan Mihajlović.

Najbolji dijelovi filma su kada Pero Mihajlović senior svojim gostima pokazuje Dubrovnik. Tada 'Prisiljena avantura' zaista postaje drama, ali turistička.

Pero Mihajlović je zaljubljenik u filmove kao što su: 'Ben Hur', 'Lawrence Of Arabia', 'Star Wars', 'Indiana Jones'. Duhovna strana tih filmova nedostaje današnjoj produkciji koja se, kaže Mihajlović, previše orijentira na tehnički dio kreativnosti.

 

 

 

Radnja filma:
'Forced adventure' počinje ludom jurnjavom u Španjolskoj gdje su dva glavna junaka prisljena spašavati živu glavu od nepoznatog progonitelja. Poslije toga oni se vraćaju svome ocu u Dubrovnik, koji im tamo nalazi novi posao. Pero i Duki trebaju pratiti Lauru i Kevina u Maroko gdje bi ovi htjeli iskusiti vožnju 'off-road'-om prije njihovog vjenčanja. Nakon par dana njihovog zajedničkog treninga i priprema za putovanje svima postaje jasno da Kevin ima skrivene namjere.
 

Popularni Članci