POSLA U ŽUPANIJI JOŠ UVIJEK IMA Provjerite ponudu nekih od tvrtki koje traže radnike

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Lucija Komaić
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Eko Taxi traži vozače (m/ž) u Dubrovniku. Traže se aktivni vozači/ ce koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije i spremni su na rad u smjenama. Potrebno je posjedovanje razvijenih komunikacijskih vještina, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Aplicirajte.

Dom za odrasle osobe Blato traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara u Blatu. Rok prijave je 22.4. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i srednja stručna sprema. Traži se posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i položen stručni ispit. Provjerite detalje ovdje.

Matić Comercce II zapošljava vozača teretnog motornog vozila – kamiona (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije za prijevoz i dostavu robe. Provjerite kako ostvariti prijavu.

Centar za socijalnu skrb Korčula zapošljava socijalnog radnika (m/ž) u Korčuli. Rok prijave je 10.4. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Jure Dubrovnik traži skladišnog radnika (m/ž) i vozača dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Komolac. Poslodavac nudi zajednički smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 12.4. Potražite kako aplicirati.

Logistika Matić zapošljava vozača teretnog vozila (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 17.4. Potrebna je srednja stručna sprema i spremnost na terenski rad. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

China Road and Bridge Corporation Glavna podružnica Zagreb zapošljava u Komarni inženjera zaštite na radu (m/ž). Rok prijave je 30.4. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite kako aplicirati na linku.

Metropolis d.o.o. zapošljava barmena (m/ž). Traži se više osoba za rad. Mjesto rada je Dubrovnik. Rok prijave je 15.4. Postoji mogućnost stalnog  zaposlenja i dogovora oko osiguravanja smještaja. Potražite ovdje kako aplicirati.

Bobis d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 18.4. Potrebno je više osoba za rad. Radno iskustvo nije važno, a očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Festa d.o.o. traži cvjećara (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik. Rok prijave je 15.4. Potrebno je iskustvo od dvije godine i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje na linku.

Sretno kandidatima! 

Popularni Članci