PROLAZ PREMA MORU Lapad dobio novu ulicu, turisti je otkrili prije domaćih (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Pri kraju je projekt uređenja nove uličice i skalina koji se spuštaju od ulice Kardinala Stepinca do šetnice Nika i Meda Pucića u Lapadu. Riječ je o prolazu koji bitno olakšava pristup moru s ovog dijela Babinog kuka, a koji je do sada bio neprohodan. 

Samo uređenje novog prolaza još uvijek nije gotovo, čekaju se rukohvati uz ostale završne radove zbog čega iz Grada Dubrovnika još uvijek nisu obavijestili javnost o ovom novom prolazu do mora, a što je svakako lijepa vijest koja će mnoge razveseliti, posebno stanovnike ovog dijela Lapada i njihove goste.

No, iako ni mnogi sami Dubrovčani još uvijek ne znaju za ovaj prolaz do mora, njega su već otkrili turisti koji ovdje borave te se upravo ovom uličicom brzo spuste do mora i šetnice čiji je projekt uređenja u tijeku.

Uređenje ove ulice još uvijek nije gotovo, ali se može proći. Ono što se zasad može primijetiti je kako su izgrađeni skalini na dijelu na kojem ih nije bilo, sa strana se može primijetiti i kako je u tijeku hortikulturno uređenje, a na samom kraju prolaza prema moru postavljena je i klupa na lijepom mjestu u hladovini. 

Popularni Članci