TUŽNA PRIČA, ALI SRETAN KRAJ? Dvije umiljate sekice traže dom kojega će ispuniti duplom srećom!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Tia i Kira, dvije nevjerojatno umiljate sestrice, traže dom i nekoga kome će ispuniti život onako kako samo ova bića mogu i znaju. Iza preslatkih njuškica koje isijavaju vedrinom, jer su neizmjerno zahvalne za sve što im se pruži, krije se nažalost ipak tužna priča. 

A kakve i mogu biti priče o napuštenim psima, nego tužne, baš onoliko koliko je jaka ljubav što ih veže uz čovjeka. Tia i Kira, nerazdvojne sestrice, nažalost nemaju više mogućnost živjeti gdje su živjele do sada. Tužna je to priča o ljubavi i prijateljstvu koje je prekinula bolest, ali to ne mora biti i tužan kraj, nego neki novi početak. Nekog novog prijateljstva, jedne nove ljubavi i života u kojemu je svaki novi dan ispunjen neizmjernom srećom, smislom i s bezbroj radosnih trenutaka. 

Prijateljstvo, nemjerljivo po ljudskim standardima, prepoznaje se u sjaju psećeg oka čak i onda kada sjena padne na savršenstvo tog odnosa. No, umirit će se drhtaj napuštenog psa u toplom naručju.  Pružite im taj dodir i budite to naručje koje će im opet donijeti mir i sreću. 

Tia i Kira, dvije sestre, nerazdvojne od prvog dana, voljele bi ostati skupa i pružiti vam duplu radost u zamjenu za kutak vašeg doma. Društvo za zaštitu životinja Dubrovnik snosit će sve troškove vezane za pregled, kastraciju i čipiranje ovih divnih životinja koje nisu zahtjevne i jako su prilagodljive.

Za više informacija možete nazvati broj: 0912000132. Požurite, bit će to najhumanija i najbolja odluka koju ste donijeli ove godine!

Popularni Članci