Transavia u rujnu ukida većinu linija prema Dubrovniku, ostaje samo povezanost s francuskim Nantesom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Tea Stjepović
Transavia, niskobudžetna aviokompanija iz Air France - KLM grupacije, objavila je svoj red letenja za rujan ove godine. Većina linija prema Hrvatskoj prestati će prometovati prije kraja rujna.

Transavia je vrlo rano pokrenula promet prema Hrvatskoj, odmah nakon popuštanja mjera i otvaranja zemalja iz kojih inače leti prema hrvatskim zračnim lukama. Kompanija je obnovila promet prema zračnim lukama u Hrvatskoj u koje je letjela i prethodne sezone, no jasno, u reduciranom obliku i s manje redovnih linija.

Transavia će i u rujnu letjeti prema pet hrvatskih zračnih luka: Puli, Rijeci, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no ujedno će tokom idućeg mjeseca doći do prekida većine linija, donosi Croatian Aviation.

Linija Dubrovnik - Nantes najavljena je za rujan jednom tjedno (svake subote), a očekuje se nastavak prometa i kroz listopad.

U rujnu će doći do prekida prometa na dvije linije ove aviokompanije prema Dubrovniku. 26. rujna prestati će prometovati linija Dubrovnik - Pariz Orly koja će do navedenog datuma biti u prometu 3 puta tjedno (utorkom, subotom i nedjeljom). 19. rujna najavljen je zadnji let na liniji Dubrovnik - Rotterdam, do tada će linija biti u prometu 2 puta tjedno (utorkom i subotom), piše portal Croatian Aviation.

Popularni Članci